Enquête: voor welk land ben jij bij het WK?

08 jun 2018 - 11:20

Over iets minder dan een week begint het WK voetbal in Rusland. Hier in Nederland is er echter nauwelijks wat van de merken, want wij zijn er (alweer) niet bij op een groot toernooi. Na een dramatisch verlopen kwalificatiereeks mag het Nederlands elftal deze zomer wat eerder op vakantie. Maar dan blijven wij, als publiek, wel met een grote vraag zitten: voor wie zijn wij dan nu?

Dútske doelman Manuel Neuer - Foto: ANP

Omrop Fryslân wil graag weten welk nationaal team jij deze zomer zal steunen. Worden het de Duitse mannen van Joachim Löw, die bij de vorige editie al de beker omhoog hielden? Of is het Spaanse tiki-taka net wat voor jou, en ben jij deze zomer in de kleuren van La Roja te vinden.

Misschien heb je bij het EK je hart al verloren aan de spelers van IJsland, met hun beroemde 'Viking klap'. Of heb je toch wel een zwak voor onze zuiderburen: de Rode Duivels.

Enquête

In samenwerking met de andere regionale omroepen en de NOS is er een korte enquête gemaakt waarmee wij inzicht kunnen krijgen in de voetbalvoorkeuren van het Nederlandse publiek. De enquete is hier te vinden. Het zijn zes vragen, die tot en met zondag ingevuld kunnen worden.

Vamos! Auf geht's! Allez!

(Advertentie)
(Advertentie)