Wie heeft Hindrik zijn auto op de kop gezet?

04 jun 2018 - 21:44

Hindrik Visser uit Broeksterwâld is op zoek naar de mensen die zaterdag zijn auto op z'n zij hebben gekanteld. Dat gebeurde op een oldtimerfestival in Rinsumageest. Op Facebook vraagt Visser of er getuigen zijn.

Foto: Hindrik Visser

Hindrik had meegedaan aan de trekkertrek en bracht eerst de tractor weer thuis. Het was de bedoeling om met een taxi terug naar het festival te gaan en dan met vrienden een paar biertjes te drinken.

Jouw auto ligt over de kop!

Broer van Hindrik Visser

Toen vertelde zijn broer dat zijn auto over de kop lag. Het was al laat en daarom heeft hij er niets mee gedaan. Hij is toen maar naar bed gegaan, want hij kon er toen toch niets meer aan veranderen en "Ik mocht ook niet meer rijden, want ik had teveel biertjes gehad."

Met een paar mensen hebben ze de auto de andere dag weer rechtop gezet. De auto moet op zijn zij zijn gezet door een groep mensen die kattenkwaad uit wilden halen, denkt Hindrik.

De auto heeft schade. De zijruit van de auto ligt eruit en de zijkant van de auto heeft ook schade. De auto wilde nog starten en toen heeft Hindrik hem naar huis gereden.

Aangifte politie

Maandag heeft Hindrik aangifte gedaan bij de politie. Die zei dat ze niet veel kunnen doen. Omdat de zaak er sterker van wordt, als er getuigen zijn, heeft Hindrik het op zijn Facebook geplaatst met een oproep voor getuigen om zich te melden. Ze hoeven niet bang te zijn, zegt Hindrik. "Dan praten we er even over." Hindrik is niet verzekerd voor de schade aan zijn auto.

Hindrik zoekt getuigen die meer weten over zijn auto

De Facebook-oproep van Hindrik Visser - Foto: Hindrik Visser
(advertinsje)
(advertinsje)