Voetballers Drachtster Boys niet naar de hoofdklasse

De voetballers van Drachtster Boys zijn er na het verlies tegen Sportlust '46 zaterdagmiddag niet in geslaagd promotie naar de hoofdklasse af te dwingen. De ploeg verloor thuis na strafschoppen van de gasten uit Woerden, nadat de stand na de reguliere speeltijd op 1-1 bleef staan.
© Orange Pictures
In de 21ste minuut van de wedstrijd kwam Drachtster Boys wel op voorsprong. Aan het einde van de eerste helft kregen de Drachtsters nog een strafschop, maar die werd gemist. Daardoor kon Sportlust '46 terugkomen in de wedstrijd.
Demeijer schoot aan het einde van de tweede helft binnen voor de gasten: 1-1. In de verlenging moesten strafschoppen de beslissing brengen. Daarin was Sportlust het sterkst, onder meer door keeper De Leeuw die drie strafschoppen van Drachtster Boys tegenhield.