LIVE: de grote IepenUP pubquiz

30 Mei 2018 - 19:46

Vragen over muziek, nieuws, geschiedenis, politiek en popcultuur: alles komt voorbij in de IepenUP pubquiz. Iedereen is welkom in Neushoorn om mee te doen, maar meekijken mag natuurlijk ook en kan zelfs vanaf 20.00 uur online via de livestream hierboven.

Foto: OF

Prijs: een reis voor twee personen naar Reykjavik

Iedereen kan meedoen; je hoeft je voor de pubquiz niet op te geven. Waarom de prijs een reis naar IJsland is? Omdat het deze week de week van het 'Forum on European Culture' is, met als thema 'Act for democracy'. En in IJsland hebben ze het oudste parlement ter wereld; het Althing, dat in het jaar 930 is opgericht.

Quiz onderwerpen

Vanavond wordt de kennis over actualiteiten, democratische rechten en hoe de vrijheid, gelijkheid en broederschap er vandaag de dag voorstaat getest. Daarnaast staan thema's als muziek, nieuws, film, geschiedenis, politiek en popcultuur centraal. De muziek wordt door FATA BOOM verzorgd.

Alles kan in IepenUP Live

Discussie, optredens, lezingen, video's en muziek; in de wekelijkse talkshow IepenUP in poppodium Neushoorn kan alles. Elke woensdag staan de actualiteiten in de wereld centraal in het programma: hoe leven we met elkaar, welke subgroepen maken daar deel van uit en hoe zorgen we ervoor dat we elkaar vaker tegemoetkomen en beter begrijpen? Dat zijn zaken die aan bod komen in IepenUP.

Iedereen kan komen aanwaaien en meedoen aan de discussies in café De Backstage in poppodium Neushoorn. Het programma gaat iedere woensdag om 20.00 uur van start en is ook te volgen via Omropfryslan.nl en de Facebookpagina van Omrop Fryslân. Meer informatie over IepenUP is te vinden op hun Facebookpagina. IepenUP is een initiatief van Omrop Fryslân, Tresoar en Neushoorn Café en LF2018.

IepenUP: de grutte IepenPUB quiz

Trefwoorden: 
IepenUP pubquiz
(Advertentie)
(Advertentie)