Jubileumeditie Frou Rock gaat door, ondanks zware mishandeling

30 maaie 2018 - 12:09

De organisatie van Frou Rock in Vrouwenparochie laat de jubileumeditie van volgend jaar gewoon doorgaan, maar vindt het wel heel erg wat er de afgelopen dagen is gebeurd in hun feesttent. Daar werden twee mensen uit Bitgummole zwaar mishandeld. Volgend jaar wordt de 30e editie van het festival gehouden. "Wij betreuren het zeer en zijn teleurgesteld dat dit is gebeurd op Frou Rock. Wij hopen dan ook dat de slachtoffers er gauw weer bovenop komen", zegt Christian van der Mossel van de organisatie.

Foto: of Simone Scheffer

Het incident van afgelopen weekend is geen reden om de jubileumeditie van volgend jaar niet te laten doorgaan. "Het jubileumfestival van volgend jaar gaat gewoon door. En wij willen dat feest dan ook opdragen aan de slachtoffers van afgelopen weekend. Laten we zorgen dat dat een knalfeest wordt, zonder deze relschopperij." De organisatie brengt vrijdag een bezoek aan de twee slachtoffers.

Christian van der Mossel fan de organisaasje fan Frou Rock

"Wij willen de slachtoffers graag een hart onder de riem steken."

De vier verdachten van de mishandeling zijn dinsdag opgepakt. De politie had eerder gevraagd of getuigen zich wilden melden. Volgens de organisatie staat de mishandeling van afgelopen weekend los van een geweldincident van een paar weken geleden in Vrouwenparochie.

Trefwoorden: 
Frou Rock Vrouwenparochie
(advertinsje)