LIVE: IepenUP #winning

09 maaie 2018 - 19:11

Dit jaar geen Nobelprijs voor de literatuur, maar wel de IepenUP Awards! Woensdagavond worden de prijzen in Leeuwarden uitgereikt. Een avond vol mooie en oprechte verhalen van mensen die wat bijzonders hebben gedaan. Een kleine of grote actie, waarmee ze hun omgeving een stukje mooier hebben gemaakt. Zaken die we vaak normaal vinden en die je niet in de krant leest, maar die een groter publiek verdienen. 

Iedereen is welkom in Neushoorn om mee te praten, en meekijken kan natuurlijk online ook vanaf 20.00 uur via de livestream hierboven.

Alles kan in IepenUP

Discussie, optredens, lezingen, video's en muziek; in de wekelijkse talkshow IepenUP in poppodium Neushoorn kan alles. Elke woensdag staan de actualiteiten in de wereld centraal in het programma: hoe leven we met elkaar, welke subgroepen maken daar deel van uit en hoe zorgen we ervoor dat we elkaar vaker tegemoetkomen en beter begrijpen? Dat zijn zaken die aan bod komen in IepenUP.

Iedereen kan komen aanwaaien en meedoen aan de discussies in café De Backstage in poppodium Neushoorn. Het programma gaat iedere woensdag om 20.00 uur van start en is ook te volgen via Omropfryslan.nl en de Facebookpagina van Omrop Fryslân. Meer informatie over IepenUP is te vinden op hun Facebookpagina. IepenUP is een initiatief van Omrop Fryslân, Tresoar en Neushoorn Café en LF2018.

Trefwoorden: 
IepenUP
(advertinsje)