Politie zoekt naar vermiste man in Franeker haven

30 apr 2018 - 10:44

De politie heeft het terrein van de Franeker Watersport Vereniging aan de Frisia vanwege een vermissing afgesloten. Een 26-jarige man uit Soest wordt sinds zondag vermist. De man heeft vrijdag met twee vrienden Koningsdag gevierd en is daarna teruggegaan naar hun zeilboot in het haventje. Hij is daar zondagmorgen vroeg nog gezien, maar daarna hebben zijn vrienden het contact verloren. Toen de man zondag aan het begin van de avond nog niet terug was, hebben zijn vrienden de politie ingeschakeld. Die is nu met de waterpolitie in de haven aan het zoeken.

Camerabeelden gezocht

De politie roept buurbewoners of eigenaren van bedrijven op om als ze camerabeelden hebben deze te bekijken. Als er mogelijk aanwijzingen op staan, kunnen ze dat doorgeven aan de politie op telefoonnummer 099-8844 of het doorgeven via de politiesite. Daar kunnen ook beelden op geüpload worden.

Signalement

Dénis draagt een rood vest met capuchon en een lichtgekleurde spijkerbroek met gaten. Hij heeft een zwarte pet op.  Hij heeft een slank postuur en kort haar.

Trefwoorden: 
politie zoektocht Franeker
(advertinsje)