SC Cambuur pakt drie punten met winst tegen Jong AZ

09 apr 2018 - 22:04

SC Cambuur heeft maandagavond de wedstrijd tegen Jong AZ met 3-2 gewonnen. De wedstrijd werd in de laatste minuut van de officiële speeltijd beslist.

Na acht minuten spelen kwamen de Leeuwarders op voorsprong door een doelpunt van Van Kippersluis. Hij kreeg de bal uit een snelle counter van Daniels, die de bal breed legde. Van Kippersluis stond helemaal vrij en schoot de bal achter de keeper van Jong AZ. In de 34e minuut maakte Jong AZ de gelijkmaker. Terwijl Cambuur meer in balbezit was, weet Jacobs de stand op gelijke hoogte te brengen. Drie minuten later kwam Cambuur opnieuw op voorsprong uit opnieuw een counter. Na verscheidene pogingen om de bal binnen te schieten, is het weer Van Kippersluis die de bal langs de keeper weet te krijgen.

Na rust kwam Jong AZ weer op gelijke hoogte. Jacobs tekende voor de 2-2. In de 89ste minuut trok SC Cambuur aan het langste eind. Justin Mathieu scoorde het winnende doelpunt. Eindstand 3-2.

Omdat meerdere concurrenten punten verspeelden, doet Cambuur met deze overwinning goede zaken voor het behalen van de play-offs.

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal
(Advertentie)
(Advertentie)