LIVE: IepenUP over robots en techniek

21 feb 2018 - 21:32

Bij IepenUP wordt vandaag gesproken over robots, techniek en de toekomst. Zijn robots een bedreiging of gaan ze ons helpen om een mooier en beter leven te hebben? Woensdagavond kom je daar achter, want naast de aanwezige sprekers zijn er ook robots in Neushoorn. Er komen medische robots, battle robots en do it yourself robots.

In Neushoorn zijn woensdagavond onder andere Peter Wijninga van HCSS (The Hague Centre for Strategic Studies) en Frank Slijper van vredesbeweging PAX over killerrobots te gast. Dat zijn wapens die uit zichzelf kunnen schieten én doden. Is dat de toekomst? Of zitten we aan het begin van een robogeddon, waar we het tegen af moeten leggen?

Alles kan in IepenUP

Discussie, optredens, lezingen, video's en muziek; in de wekelijkse talkshow IepenUP in poppodium Neushoorn kan alles. Elke woensdag staan de actualiteiten in de wereld centraal in het programma: hoe leven we met elkaar, welke subgroepen maken daar deel van uit en hoe zorgen we ervoor dat we elkaar vaker tegemoetkomen en beter begrijpen? Dat zijn zaken die aan bod komen in IepenUP.

Iedereen kan aan komen waaien en meedoen aan de discussies in café De Backstage in poppodium Neushoorn. Het programma gaat iedere woensdag om 20.00 uur van start en is ook te volgen via Omropfryslan.nl en de Facebookpagina van Omrop Fryslân. Meer informatie over IepenUP is te vinden op hun Facebookpagina. IepenUP is een initiatief van Omrop Fryslân, Tresoar en Neushoorn Café en LF2018.

Trefwoorden: 
IepenUP Neushoorn
(Advertentie)
(Advertentie)