Vier wissels bij Sportclub Cambuur

21 des 2017 - 12:55

Cambuur-trainer Sipke Hulshoff kiest voor de wedstrijd tegen Helmond Sport voor vier andere basisspelers. Nigel Robertha, Furdjill Narsingh, Sai van Wermeskerken en Bryan Smeets beginnen vrijdag tegen Helmond Sport niet in de basis. Smeets zit ook niet bij de selectie; hij heeft in de bekerwedstrijd tegen GVVV een liesblessure opgelopen. Jordi van Deelen, Martijn van der Laan, Kevin van Kippersluis en Martijn Barto beginnen wel in de basis.

''Vier frisse jongens''

''Deze opstelling had ik al voor de bekerwedstrijd in mijn hoofd'', zo zei trainer Sipke Hulshoff. '"Vier frisse jongens erin, dat is een goede zaak.'' Met de basisplaats voor Van der Laan bestaat de mogelijkheid dat aanvoerder Robbert Schilder een linie opschuift. ''Dat kan, maar wij hebben op twee systemen getraind. Ik wil daar verder niets over zeggen'', vertelt Hulshoff.

Laatste wedstrijd als trainer

Hulshoff is door de directie ook niet benaderd om het seizoen als hoofdtrainer af te maken. Hij denkt dat de wedstrijd vrijdag tegen Helmond Sport zijn laatste is als hoofdtrainer in dit seizoen. Na het vertrek van Marinus Dijkhuizen heeft Hulshoff nog geen wedstrijd verloren met Cambuur en slaagde hij erin zich te plaatsen voor de laatste acht van het bekertoernooi.

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal Leeuwarden
(advertinsje)
(advertinsje)