Aris wint van BV Groningen en gaat door naar kwartfinale

© Omrop Fryslân
De basketballers van Aris hebben woensdagavond hun uitwedstrijd tegen BV Groningen gewonnen met 86-57. Door deze overwinning gaan ze door naar de kwartfinale van de beker. Al na zeven minuten stond Aris op een 26-15 voorsprong. Het eerste kwart eindigde in 31-19 met Lietmeijer als grote puntenmaker. Kratch nam later in de wedstrijd deze rol van hem over. De wedstrijd verliep in een hoog tempo en na het tweede kwart stond het 52-30 voor de Leeuwarders. Het spel werd doorgezet na rust en via een stand van 67-43 na het derde kwart pakte Aris uiteindelijk de winst.
Enig minpunt was dat vlak voor het einde van de wedstrijd Lietmeijer met een enkelblessure naar de kant moest. Het is niet bekend of hij mee kan spelen in de kwartfinale.