Bestuurder ongeluk Blessum gestorven

13 des 2017 - 11:33
Foto: Omrop Fryslân, Susan Zwerver

Bij een ongeluk woensdagochtend op de N359 bij Blessum is de bestuurder van een personenauto omgekomen. De auto en een vrachtwagen botsten frontaal op elkaar. De auto kwam daarbij voor een deel onder de vrachtwagen terecht. Meerdere hulpdiensten zijn aanwezig op de plaats van het ongeluk. De provinciale weg tussen Bolward en Leeuwarden is door het ongeluk tijdelijk afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Een streekbus die door het ongeluk moest omrijden, kwam tijdens het keren vast te zitten in de berm van de weg. Een berger heeft de bus losgetrokken.

UPDATE:

De politie maakte woensdagmiddag bekend dat een 43-jarige man uit Leeuwarden bij het ongeluk om het leven is gekomen. Hij reed in een personenauto en botste door nog onbekende oorzaak frontaal op een vrachtauto die hem tegemoet kwam. De vrachtwagen werd bestuurd door een 51-jarige man uit de gemeente Franekeradeel. Het slachtoffer is ter plekke overleden. De politie doet onderzoek naar de oorzaak. De Blessumerdijk was een paar uur afgesloten.

Trefwoorden: 
ongeluk Blessum
(advertinsje)
(advertinsje)