Slachtemarathon kan in 2018 ook in één dag

05 des 2017 - 09:07

Deelnemers aan de Slachtemarathon kunnen volgend jaar ook voor één dag inschrijven. Er zijn voor vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september dagkaarten te krijgen. Dat heeft de organisatie dinsdagochtend bekend gemaakt. Vanwege Culturele Hoofdstad 2018, maakte de organisatie een evenement van twee dagen van de wandeltocht. Daardoor bleef het aantal deelnemers achter bij de verwachtingen. Veel mensen gaven aan dat ze niet twee dagen achterelkaar een lange tocht wilden of konden lopen.

De dagtochten zijn opgedeeld. Op de eerste dag gaat de route naar Wommels. Op de tweede dag is de start in Kûbaard. Er zijn tot nu toe 4000 kaarten verkocht. De Slachtemarathon over twee dagen blijft, maar mensen die van twee dagen naar één dag willen, kunnen dat doen.

De Slachtemaraton is op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september. Vrienden van de Slachte kunnen zich voor een van de dagen inschrijven op zaterdag 9 december vanaf 6.00 uur 's ochtends. Zaterdag 16 december zijn alle andere belangstellenden aan de beurt.

Trefwoorden: 
Slachtemarathon LF2018
(advertinsje)
(advertinsje)