Gelijkspel voor ONS Sneek op bezoek bij DOVO

04 nov 2017 - 20:30

ONS Sneek heeft zaterdagmiddag een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen DOVO. Het tweede doelpunt van Genridge Prijor leek de Sneekers drie punten op te leveren, maar de ploeg van trainer Chris de Wagt kreeg in de slotfase nog een goal tegen. Het werd uiteindelijk 3-3 in Veenendaal.

De Sneekers kwamen na acht minuten spelen al op achterstand door een goal van Joshua Patrick. Zijn ploeggenoot Leon Toonen maakte er halverwege de eerste helft zelfs 2-0 van. Kort daarna deed Prijor van ONS Sneek iets terug. De spits van de ploeg uit Sneek schoot de aansluitingstreffer achter Rodney Ubbergen, oud-keeper van SC Cambuur.

Na twee minuten spelen in de tweede helft kwam ONS Sneek op gelijke hoogte door een goal van Arton Musliu. De Sneekers zetten door en kwamen een kwartier voor tijd op voorsprong. Prijor maakte zijn tweede van de middag en de derde van ONS Sneek. De oranjehemden slaagden er niet in om drie punten mee naar huis te nemen. Toonen maakte in de slotfase de gelijkmaker, waardoor beide ploegen een punt pakten.

DOVO - ONS Sneek 3-3 (2-1). 8. Joshua Patrick 1-0, 20. Leon Toonen 2-0, 24. Genridge Prijor 2-1, 47. Arton Musliu 2-2, 77. Prijor 2-3, 84. Toonen 3-3.

Trefwoorden: 
ONS Sneek DOVO voetbal
(Advertentie)
(Advertentie)