Werken in de herfstvakantie: de positieve kanten

21 okt 2017 - 20:30

Het is die tijd van het jaar dat ineens iedereen het weer over vakantie heeft. ''Maar ik heb helemaal geen vakantie'', hoor ik je denken. En dat klopt want lang niet iedereen kan herfstvakantie vieren deze dagen. Maar hoe zorg je er voor dat het komende week toch een beetje voelt als vakantie, terwijl er gewoon moet worden gewerkt?

Het wordt toch slecht weer

Waarom zou je uberhaupt vakantie willen hebben als het toch slecht weer is? Dan kun je toch alleen maar binnen zitten en als dat het geval is, dan kun je veel beter aan het werk zijn. Dan zit je achter het bureau met een bakje warme chocolademelk (de luxe), want dat heb je wel verdiend ;)

Je wordt stinkend rijk

Die vakantiegangers zijn uiteraard druk bezig met geld uitgeven, als ze dan terugkomen zijn ze helemaal blut! Maar je bent druk aan het wek geweest en je hebt dus geld verdiend. Dat is toch een hele mooie gedachte?

Je kunt langer op bed liggen

Omdat nu iedereen vakantie heeft, hoeft ook niet iemand op hetzelfde moment naar het werk toe, waardoor er helemaal geen drukte op de weg is. Dus dan kun je ook wel wat later van bed omdat er toch geen file is.

Geen sociale media

Och och, wat geweldig. Iedereen zet foto's op Facebook met allerlei verhalen over hoe mooi ze weg zijn! Die foto's kun je helemaal niet bekijken als je Facebook niet aanraakt deze week. Sterker nog, je zult merken dat je ineens veel meer tijd over hebt doordat je niet steeds op Facebook zit.

Geen verveling

Dan heb je vakantie en dan heb je geen idee wat je nu eigenlijk moet doen. Die stress heb je helemaal niet want je moet gewoon aan het werk. Dus geen nutteloze momenten op de dag maar gewoon hard doorwerken. Nu zijn er ook mensen die dit lezen en wel herfstvakantie hebben, die mensen willen wij toch wel een fijne vakantie toewensen, al zijn wij helemaal niet jaloers...


 

Trefwoorden: 
herfstvakantie
(advertinsje)
(advertinsje)