Cambuurspelers Mathieu en Kip enkele dagen weggestuurd

19 okt 2017 - 14:19

Trainer Marinus Dijkhuizen heeft Cambuurspelers Justin Mathieu en Ricardo Kip enkele dagen weggestuurd. Het tweetal maakt ook geen deel uit van de wedstrijdselectie voor het duel met Almere City. Volgens Dijkhuizen liepen ze de kantjes er af tijdens de training: "Ze zijn zondag weer welkom. Je moet je handen dichtknijpen dat je bij zo'n mooie club als Cambuur mag spelen."

Keeper Erik Cummins krijgt vrijdag de voorkeur boven Jesse Bertrams. Dijkhuizen kiest voor Cummins, omdat Bertrams de laatste weken te veel fouten heeft gemaakt. "Het was niet langer houdbaar. We hebben te weinig vertrouwen in hem momenteel", aldus Dijkhuizen, die beide keepers dinsdag heeft ingelicht.

De Leeuwarders gaan vrijdag op bezoek bij Almere City FC. Die ploeg heeft thuis nog niet verloren, maar heeft evenals Cambuur slechts negen punten behaald in de Jupiler League. Dijkhuizen: "Ze zitten in hetzelfde schuitje als wij." De trainer wisselt opnieuw in zijn ploeg. Jurjan Mannes en Furdjel Narsingh beginnen in de basis.

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal
(advertinsje)
(advertinsje)