Harkemase Boys verliest in blessuretijd van Quick Boys

Derdedivisionist Harkemase Boys heeft zondagmiddag op het laatste moment de winst uit handen laten glippen op bezoek bij Quick Boys. Het werd in Katwijk 3-2 voor de thuisploeg.
De Harkiten kwamen na acht minuten op voorsprong door een goal van Jan Hooiveld en nog voor de thee werd het 2-0 door een rake kopbal van Jesse Renken. Aan het begin van de tweede helft kreeg Quick Boys een strafschop en Yordi Teijsse zette de 2-0 voor Quick Boys op het scorebord. De thuisploeg ging daarna op zoek naar de gelijkmaker en was ook sterker dan de Boys. Die verloren eerst Jens Jurn Streutker en daarna Jim de Leeuw, die beide met rood het veld af moesten. Zo eindigden de Harkemase Boys de wedstrijd met negen man. In de 92e minuut kreeg Quick Boys opnieuw een strafschop en was het nogmaals Teijsse die de penalty verzilverde: 2-2. Een minuut later maakte Arie de Vreugd zelfs de winnende 3-2 voor Quick Boys.