Teleurstellende nederlaag Cambuur tegen FC Oss

Sportclub Cambuur is vrijdagavond in de wedstrijd tegen FC Oss tegen een teleurstellende nederlaag aangelopen. In het eigen Cambuurstadion verloor de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen met 3-1 van de bezoekers. De Ossenaren waren goed begonnen aan de wedstrijd; binnen tien minuten stonden ze al met 0-2 voor. In het restant van de eerste helft zaten de Leeuwarders een beetje met de handen in het haar.
Pas toen de tweede helft begon, maakte Cambuur de aansluitingstreffer. Het schot van Daan Boerlage belandde in de 47ste minuut achter de keeper van FC Oss in het net. Toch zouden de Leeuwarders de achterstand niet meer goed maken. In de extra tijd maakte invaller Adarabioyo het af voor zijn ploeg FC Oss: 1-3.
Komende week speelt SC Cambuur een uitwedstrijd tegen Almere City FC.