Emmen-Cambuur: "slechtste wedstrijd van het seizoen"

07 okt 2017 - 09:56

"Dit is Cambuur onwaardig." Cambuur-voetballer Kevin van Kippersluis heeft geen goed woord over voor de prestatie van zijn eigen ploeg in Emmen. De Leeuwarders verloren die wedstrijd kansloos met 2-0. "Het eerste kwartier was nog redelijk, maar daarna zakte het team als een kaartenhuis in elkaar. Het ontbrak ons aan scherpte, concentratie en beleving." Volgende week moet de selectie weer snel de neuzen dezelfde kant op zetten, vindt Van Kippersluis. "Volgende week vrjidag moet het beter, anders ga je ook van Oss niet winnen." Van Kippersluis vindt de wanprestatie ook sneu voor de 350 supporters die meereisden naar Emmen. "Die wil je graag wat bieden, maar het zat er niet in vanavond."

Trainer Marinus Dijkhuizen noemt de wedstriid in Emmen "de slechtste van het seizoen. Veel jongens waren schikbarend slordig aan de bal. We zijn helaas heel instabiel op dit moment." De oefenmeester ziet geen reden voor paniek. "Twee weken geleden was het nog heel aardig. Daar moeten we weer naar toe."

Aanvoerder Robbert Schilder noemt de pot tegen Emmen "heel matig. Er ging heel veel verkeerd. Er werd heel onzorgvulig gevoetbald. Emmen is een taaie ploeg. Als die dan voorkomen, wordt het een moeilijke avond."

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal
(advertinsje)
(advertinsje)