Harkemase Boys wint van Odin'59

30 sep 2017 - 17:22

In de derde divisie van het zaterdagvoetbal heeft Harkemase Boys gewonnen van Odin'59, Op de eigen Bosk werd het 4-2 voor de Harekieten.

Harkemase Boys hat een geweldige start. Al in de derde minuut was het Henny Bouius die met een hard schot van buiten de 16 meter de 1-0 op het bord zette. De Boys drukten door, en Jesse Renken kon zeven minuten later de 2-0 binnen schieten. Daarna kwamen de bezoekers uit Heemskerk wat beter in de wedstrijd, maar Harkema had alles onder contrôle. Tien minuten voor rust werd het ook nog 3-0 door een goal van Berwout Beimers uit een corner van Johnny de Vries.

Na de rust ging de wedstrijd volledig op zijn kop. In een paar minuten tijd scoorde Odin'59 twee keer. Eerst was het invaller Tavares met de 3-1 en even later maakte Hardenberg er 3-2 van. Daarna kon het alle kanten op. Harkemase Boys had de 4-2 op de schoen, maar Henny Bouius raakte de paal en Jens Streutker kopte op de lat. Ook Odin'59 kwam er zo nu en dan gevaarlijk uit. Tien minuten voor tijd maakte Kevin Mennega de 4-2, maar hij stond buitenspel. Toch werd het nog 4-2 door een doelpunt van Yannick Kaluzi.

Harkemase Boys staat na de overwinning van zaterdag zesde, met tien punten uit zes wedstrijden.

(advertinsje)
(advertinsje)