Harkemase Boys wint van Magreb '90

Harkemase Boys heeft zaterdagmiddag drie punten gepakt in Utrecht. De Harkiten wonnen met 2-0 van Magreb '90. Met dank aan doelpunten van Tom Boezerooy en Yannick Kaluzi ging de ploeg van trainer Henk Herder met de winst terug in de bus naar huis.
Harkemase Boys, de nummer 12 van de derde divisie, begon goed aan het duel met Magreb '90, de nummer 14. Al na zes minuten benutte Boezerooy een kans, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Na twaalf minuten was het wel raak, toen opnieuw Boezerooy de 1-0 binnen tikte.
In de tweede helft kreeg Omar el Ghazouani van Magreb '90 een rode kaart nadat hij Boezerooy neerhaalde. Het veldoverwicht zorgde voor meer kansen bij de Harkiten. Berwout Beimers leek de 2-0 te scoren, maar opnieuw werd een Friese goal afgekeurd. Net voor tijd was het toch nog raak voor de Boys. Invaller Yannick Kaluzi scoorde na een combinatie met Kevin Mennega de 2-0.
Harkemase Boys heeft nu 7 punten uit vijf wedstrijden.