Trainer Dijkhuizen kan leven met gelijkspel tegen MVV

23 sep 2017 - 07:22

"Achteraf hadden we hier kunnen winnen", zei trainer Marinus Dijkhuizen van SC Cambuur na afloop van het 1-1 gelijkspel van zijn ploeg tegen MVV Maastricht. "We hebben goed gespeeld, met name de tweede helft. Daarin waren we heer en meester. We kwamen goed terug met de 1-1 en de kans op 2-1. We hadden hier zomaar kunnen winnen."

Drukke week

Toch kan Dijkhuizen leven met het gelijke spel, gezien de drukke week die Cambuur achter de rug heeft. In een week tijd werd uit gewonnen bij Go Ahead Eagles (3-1) en bij Helmond Sport (5-1). Vrijdag werd het dus gelijk op bezoek bij MVV. "Een punt is niet verkeerd hier. Overall was het een mooie week. Dit biedt perspectief. Nu gaan we de komende maanden richting de kopposities voetballen."

Barto

Ook de man die de gelijkmaker scoorde, invaller Martijn Barto, is tevreden met het spel van zijn teamgenomen, al had er volgens hem meer ingezeten dan alleen een gelijkspel. "We hadden zeker een veldoverwicht. Ik vond ons in de tweede helft beter. Ik had gehoopt dat we hier winnend af zouden sluiten. Maar dat is helaas niet gebeurd. Dan moet je tevreden zijn met 1-1. Al met al was het een goede week. De groep heeft het goed gedaan", besluit Barto.

(advertinsje)
(advertinsje)