Trainer De Wagt: ''Ik ben trots op de ploeg''

20 sep 2017 - 23:00

ONS Sneek heeft zijn huid woensdag duur verkocht in de bekerwedstrijd tegen FC Twente. Er werd met 1-3 verloren van de Eredivisieploeg en dat is een resultaat waar trainer Chris de Wagt mee kan leven. "Ik heb de ploeg een compliment gegeven en ik ben trots op ze. Het is jammer dat de supporters ons niet met een applaus van het veld hebben laten gaan." De Sneekers kwamen met 0-3 achter, maar door een fantastische goal van Curty Gonzales redde ONS de eer.

"We hebben het FC Twente best moeilijk gemaakt. Het is alleen zonde dat we zo snel met 1-0 achter komen", vertelt De Wagt. De eerste goal van Twente kwam al na een kwartier via Haris Vuckic. In de tweede helft was het verzet gebroken volgens keeper Barry Ditewig. "Conditioneel zaten we stuk, er waren twee krampgevallen tegelijk. Maar dat is het verschil tussen de top van Nederland en de Derde Divisie."

Ditewig kijkt, net als zijn trainer, terug op een aardige pot van de Sneekers. "We hebben er een wedstrijd van gemaakt. Ik denk dat het de beste wedstrijd is die we dit seizoen hebben gespeeld."

Trefwoorden: 
ONS Sneek voetbal FC Twente
(advertinsje)
(advertinsje)