SC Cambuur voorziet lastig duel tegen Helmond Sport

18 sep 2017 - 13:50

Trainer Marinus Dijkhuizen van SC Cambuur verwacht dinsdag een lastige wedstrijd. De Leeuwarders spelen dan uit tegen Helmond Sport in de KNVB-beker. Die ploeg staat laatste in de Jupiler League, maar toch moet Cambuur aan de bak. "Het is een lastige wedstrijd tegen een ploeg die fysiek sterk is. Ze staan lager dan ze horen te staan", zegt Dijkhuizen.

Hij kan niet beschikken over Xander Houtkoop, Alvin Daniels en Darren Rosheuvel. Houtkoop heeft een dikke enkel opgelopen tegen Go Ahead en zal maandag foto's laten maken in het ziekenhuis. Daniels raakte in die wedstrijd geblesseerd aan de hamstring en ligt zo'n vier weken uit de roulatie. Mathias Schils keert terug van een schorsing en vervangt Houtkoop op het middenveld. Issa Kallon neemt voorin de plek in van Daniels.

Na de wedstrijd tegen Helmond blijft de Cambuurselectie in Brabant overnachten. Woensdag traint de ploeg dan in Uden, waarna ze 's middags terug gaan naar Leeuwarden. Het is een drukke week voor Cambuur, want vrijdag staat ook nog de uitwedstrijd tegen MVV in Maastricht op het programma.

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal
(Advertentie)
(Advertentie)