Afvaarten sneldienst Vlieland geschrapt vanwege slecht weer

12 sep 2017 - 12:12
De rappe boat fan Doeksen - Foto: Omrop Fryslân, Ronald van der Pol

Diverse afvaarten van de sneldienst van en naar Vlieland op woensdag zijn geschrapt vanwege het verwachte slechte weer. Het gaat 's ochtends om de snelboot van half negen van Harlingen naar Vlieland, van half tien van Terschelling naar Vlieland en van vijf over tien naar Terschelling. 's Avonds vervalt de sneldienst van twintig over vijf van Harlingen naar Vlieland, die van twintig over zes van Terschelling naar Vlieland en die van vijf voor zeven van Vlieland naar Terschelling.

De afvaarten tussen Harlingen en Terschelling gaan gewoon door, maar sommigen zijn verschoven. Die van kwart voor elf van Terschelling naar Harlingen gaat om half tien en die van half een van Harlingen naar Terschelling is uitgesteld naar twee uur.

Ook enkele gewone veerdiensten vervallen: Vlieland-Harlingen om 12:00 uur, Harlingen-Vlieland om 14:20 uur, Harlingen-Terschelling om 09:45 uur en Terschelling-Harlingen om 12:30 uur. De andere afvaarten gaan wel door. Doeksen verwijst voor meer informatie naar zijn website.

(advertinsje)
(advertinsje)