ONS Sneek met tien man onderuit tegen Capelle

09 sep 2017 - 19:44

ONS Sneek heeft ook zijn derde competitiewedstrijd niet weten te winnen: thuis was Capelle met 2-0 te sterk voor de ploeg van trainer Chris de Wagt. De Snekers begonnen nog goed aan de wedstrijd: Ale de Boer kreeg in de zevende minuut de kans om de score te openen, mar vond de doelverdediger van Capelle op zijn pad. Na twaalf minuten dacht Capelle op voorsprong te komen: Tim Vincken scoorde vanaf de penaltystip, maar scheidsrechter Stijn Berben keurde het doelpunt af.

In de zestiende minuut was het wel raak voor Capelle: Olaf van der Sande kopte zijn ploeg op een 1-0 voorsprong. Enkele minuten later kreeg ONS Sneek opnieuw een tegenslag te verwerken toen Klaas de Vries na zijn tweede gele kaart naar de kleedkamer mocht. Net voor rust kreeg ONS-aanvoerder De Boer nog een kans op de gelijkmaker, maar zijn schot ging voorlangs.

In de tweede helft kregen beide ploegen kansen. Eerst schoot De Boer maar nipt over het doel van Capelle, daarna kwam ONS Sneek goed weg na een klutssituatie bij de goal van doelman Volken Huisman. Die laatste was een kwartier voor tijd kansloos toen Capelle-speler Angelmo Vyent de 2-0 maakte.

Trefwoorden: 
ONS Sneek Capelle voetbal
(advertinsje)
(advertinsje)