Harkemase Boys verliest met 3-1 van ACV

Harkemase Boys heeft zaterdagmiddag met 3-1 verloren van en bij ACV. De voetbalploeg uit Assen kwam al na 10 minuten op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Pascal Huser. In de 18de minuut viel de 2-0 al, deze keer was het Thomas Metzemaeker van ACV. Na een half uur leek het er op dat 'de Boys' terugkwamen in de wedstrijd: de ploeg kreeg kans op kans, maar de bal wilde er niet in.
Na rust ging het beter aan de kant van Harkemase Boys: Karel IJzerman maakte de 2-1. In de 55e minuut moest Guus de Vries van AVC er met rood af. Lang kon Harkemase Boys daar niet van genieten, want in de 62e minuut mocht ook Karel IJzerman - de man van de goal - gaan douchen. Met tien tegen tien bleef het ploeteren voor Harkemase Boys en kwam ook nog de 3-1 (door Romano Djababoe) op het scorebord te staan. Zo verloor Harkemase Boys zijn derde competitiewedstrijd en stapte de ploeg van trainer Henk Herder met nul punten de bus in.