Cambuur speelt met 2-2 gelijk tegen Jong FC Utrecht

08 sep 2017 - 23:00

SC Cambuur heeft tegen Jong FC Utrecht vrijdagavond in Leeuwarden met 2-2 gelijk gespeeld. De wedstrijd begon een halfuur later omdat de kunstgrasmat onbespeelbaar was door flinke regenbuien. In de eerste helft waren er weinig kansen, maar de Leeuwarders hadden wel het meeste balbezit. Na een klein halfuur leken de gasten te scoren, maar Cambuur bleef een tegentreffer bespaard. In de 42e minuut scoorde Alvin Daniels de 1-0, zijn eerste goal voor de Leeuwarders. Zijn bal leek niet verder te komen in de zestien, toch kreeg hij de bal terug en schoot die achter doelman Nijhuis.

Al snel in de tweede helft had Van Kippersluis de kans op de 2-0, maar de de middenvelder miste. Even later kreeg Boerlage ook een mogelijkheid op de 2-0, hij schoot de bal centimeters naast. In de tweede helft werd de wedstrijd even stilgelegd, nadat er rook op het veld kwam vanaf de tribune.

Cambuur moest met tien man verder nadat Schils een tweede gele kaart kreeg en daarmee zijn ploeg dupeerde. Nick Venema maakte de 1-1 in de 75e minuut. De eerste kans voor Utrecht in de tweede helft werd meteen benut. Vier minuten later bracht Steenvoorden de Leeuwarders op voorsprong.

Van der Meer kopte in de 86ste minuut een hoekschop binnen en bracht daarmee de stand op 2-2. Ook Jong FC Utrecht moest tegen het einde van de wedstrijd met tien man verder na een rode kaart voor Ould-Chikh. In blessuretijd wis Kip dichtbij de 3-2, maar Nijhuis kon de bal op de lijn keren. Een punt dus voor Cambuur in een bizarre wedstrijd.

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal
(Advertentie)
(Advertentie)