5 tips om dit natte weer te overleven

08 sep 2017 - 16:43

Het is weer de tijd van het jaar (en vrijdag) dat de zon plaats maakt voor wolken en dat het hondenweer is. Dus wat moet je dan op zo'n regenachtige dag doen? Hoe overleef je de dit? En wanneer komt de zon terug? Dat laatste weet Piet, maar wij helpen jou voor nu de dag door...

Netflix and chill!

Wat is er nou fijner dan de hele dag op de bank hangen en een film/serie kijken? En dat het dan ook nog eens rotweer is, fantastisch! Combineer dit met wat chips en cola, dan kan de dag niet nog minder productief worden dan ie al was.

Gebruik het als excuus

Wilde je op de fiets naar het werk? Wilde je eindelijk weer beginnen met sporten? Moet je de hond uitlaten? Nou dat gaat allemaal niet door, want het is slecht weer. Dus moest je naar buiten maar wilde je niet? Dan komt dit weer je wel goed uit. 

Zoek de warmte op

Als je dan toch gezond bezig wilt zijn en ook nog wilt genieten van dit rotweer, zoek dan een openluchtzwembad op. Je wordt toch al nat en het water is ook nog eens lekker warm. Hou er wel rekening mee dat je bij onweer niet meer in het water bent.  

Bak een taart

Dat pak taartbeslag dat al tijden in de kast staat? Dit is het perfecte moment om ermee aan de slag te gaan. Want voor je het weet is het beslag over de datum en dat zou zonde zijn. Daarnaast heeft Sietske Poepjes elke zaterdag in Sneon yn Fryslân een tip voor het bakken van een taart.

Eigenlijk valt het wel mee

Het is ook nooit goed met het weer, dan is het weer te warm en geven we daar tips voor en nu is het weer te nat. Daarbij komt ook nog dat het meeste water niet eens op jou terecht komt, dus het had allemaal veel slechter gekund. 

Trefwoorden: 
weer regen
(advertinsje)
(advertinsje)