Omrop TIP: De Admiraliteitsdagen live volgen

08 sep 2017 - 15:04
In ympresje fan de Admiraliteitsdagen yn Dokkum - Foto: Marit Anker

Dit weekeinde staat Dokkum in het teken van de Admiraliteitsdagen en uiteraard is Omrop Fryslân daarbij aanwezig. Met onder andere Noardewyn live dat speciaal voor het gebeuren op De Markt in Dokkum plaatsvindt. De absolute publiekstrekkers van de Admiraliteitsdagen zijn de concerten op vrijdag- en zaterdagavond in de Dokkumer binnenstad.

Op vrijdag vindt het muziekspektakel de 'Night of the Praams' plaats. Op die avond treden onder anderen Sharon Doorson en Xander de Buisonjé op. Een dag later staan artiesten als Jeroen van der Boom, Nielson en Miss Montreal op het podium dat boven het water aan De Zijl geplaatst is.

Wie niet bij de Admiraliteitsdagen aanwezig kan zijn, hoeft thuis niets te missen van wat er allemaal dit weekeinde in Dokkum gebeurt: de concerten worden in samenwerking met RTV NOF en RTV Kanaal 30 rechtstreeks uitgezonden op de website van Omrop Fryslân, op beide dagen vanaf 20.30 uur. Noardewyn live is, zoals elke vrijdag, vanaf 13.00 uur op radio en televisie bij Omrop Fryslân.

De livestreams van de Admiraliteitsdagen zijn op vrijdag 8 september en zaterdag 9 september vanaf 20.30 uur bij Omrop Fryslân op internet te volgen. Noardewyn live is op vrijdag 8 september vanaf 13.00 uur in Dokkum bij te wonen of via alle kanalen van Omrop Fryslân te volgen.

(Advertentie)
(Advertentie)