Genemuiden schakelt Buitenpost uit voor de KNVB-beker

VV Buitenpost is zaterdagmiddag uitgeschakeld in het KNVB-bekertoernooi. Buitenpost verloor op eigen veld met 2-0. Op papier was Genemuiden ook de sterkere ploeg, maar toch kon Buitenpost in de eerste helft goed meekomen. Beide ploegen kregen kansen, maar bij rust was het nog 0-0.
De tweede helft gaf eigenlijk hetzelfde beeld, tot in de 67e minuut vanuit het niets de 1-0 viel door een goal van Omar Kavak. Een minuut later kreeg Buitenpost de kans op de gelijkmaker, maar Berend Schootstra kon de strafschop niet benutten, de bal ging hoog over. Een kwartier voor tijd moest Genemuiden met tien man verder, maar even later gold dat ook voor Buitenpost. Berend Schootstra kreeg twee keer geel en moest het veld verlaten. In de allerlaatste minuut maakte Genemuiden ook nog de 2-0.