Knappe Heerenvener beveiliger gaat viral na Pinkpop-tweet

06 jun 2017 - 16:23

Het zal je maar gebeuren. Iemand heeft een foto van je genomen, deze wordt op Twitter gezet en maar liefst 14.000 keer gedeeld en 32.000 keer 'geliked'. Dit overkwam Boy Roeles uit Heerenveen dit weekend.

Boy was afgelopen weekend als beveiliger aan het werk op het festival Pinkpop. Een meisje nam een foto van hem omdat ze hem knap vond en plaatste de foto op Twitter met de vraag of iemand hem kent. De tweet werd daarna ontzettend vaak geretweet en leverde veel reacties op. "Dit verwacht je niet", zegt Boy. "Dit is heel bijzonder!"

Telefoon ontploft

Boy: "Ik kreeg een berichtje van mijn vriendin met de foto en hoe vaak deze al geliked was. Ik schrok er best van en dacht 'wat gebeurt hier nou?!' Van het één kwam het ander en mijn beltegoed was binnen een uur op, zoveel berichten kreeg ik. Het ontploft inmiddels op mijn telefoon!"

Justin Bieber

Boy vindt het wel komisch dat hij het middelpunt is in een foto, waarop op de achtergrond superster Justin Bieber een optreden geeft. Hij weet niet goed wat hij met al die aandacht moet: "Verschillende media willen met mij praten. De VARA wilde ook een interview." Boy laat alle aandacht maar op zich af komen, maar heeft wel een boodschap voor alle geïnteresseerde vrouwen: "Ik heb een vriendin en ben daar heel blij mee."

Hij heeft nog geen contact gehad met het meisje dat de foto op Twitter zette. Mogelijk komt dat de komende tijd nog.

Trefwoorden: 
Boy Roeles Pinkpop Twitter
(Advertentie)
(Advertentie)