Harkemase Boys verliest van FC Lisse: geen promotie

Harkemase Boys heeft zaterdag in het eigen sportpark De Bosk in de nacompetitie met 1-4 verloren van FC Lisse. Dat is zuur omdat de Harkieten met winst naar de tweede divisie zouden promoveren. Daar was enkel een gelijkspel voor nodig.
Ondanks twee grote kansen in de eerste helft voor de Friezen, werden die niet verzilverd. Na een half uur kwam uit het niets een goal op naam van Boyd Stevens voor de gasten. In de tweede helft kregen de Harkieten een mooie kans op de gelijkmaker, maar de bal ging naast. In de 62ste minuut maakte Rowdy van der Putten de tweede goal voor Lisse.
De Harkieten gingen vol op jacht om een doelpunt te scoren om zo verlenging af te dwingen. Dat slaagde ook in de 80ste minuut toen Klaas Schotanus raak kopte. De vreugde was niet van lange duur, want drie minuten later wist Lisse de 1-3 te scoren. De droom voor de Harkieten was echt voorbij toen Rowdy van der Putten zijn tweede doelpunt maakte. Met 1-4 als eindstand blijft Harkemase Boys dus in de derde divisie.