Cambuurtrainer Sipke Hulshoff: Een leeg gevoel

21 Mei 2017 - 21:00
Foto: Awfoto

Trainer Sipke Hulshoff is diep teleurgesteld na de verloren wedstrijd tegen MVV zondag. Cambuur vloog hierdoor uit de play-offs en promoveert niet naar de eredivisie.

“Een leeg gevoel. Je hebt een plan in je hoofd, dat tot de finale reikt en ineens is het voorbij. Na de 1-0 van Barto kreeg ik er vertrouwen in dat het misschien wel goed zou komen, maar na de 1-1 dacht ik: het zal toch niet weer...? We zaten niet goed in de wedstrijd. We hadden niet het niveau van de laatste maanden en dat is ontzettend jammer.

Wij wilden de finale halen en dan reken je tot 28 of 29 mei. Daarna wil je ook pas op vakantie. Nu is het een week eerder en dat is wel een heel raar gevoel.

Ik heb niets gezegd. Alleen maar: jongens, ik zie jullie dinsdag weer. Wat moet ik ze vertellen? Iedereen zit er doorheen. Wij als trainers ook. Je energie vloeit in één keer uit je lichaam vandaan. Dan kun je wel een heel verhaal gaan houden, maar dat doen we niet. We komen dinsdag nog even bij elkaar en dan is het 'einde seizoen'."

(Advertentie)
(Advertentie)