Sipke Hulshoff: ''1-1 is geen slecht resultaat''

"Uiteindelijk ben ik er tevreden mee, een 1-1 gelijkspel is geen slecht resultaat." Dat zei trainer Sipke Hulshoff van SC Cambuur donderdagavond na de uitwedstrijd tegen MVV. In Maastricht werd het in de eerste wedstrijd van de play-offs 1-1. "Ik vond het begin onze beste fase", vertelt Hulshoff. "Daarna was het niveau wat minder. Toch vind ik dat we het niet slecht hebben gedaan. Mijn complimenten aan de spelers dat ze de 1-1 binnen hebben gesleept."
Doelpuntemaker voor Cambuur was Sander van de Streek. Hij scoorde in de zestiende minuut de 1-1. ''Het is op zich een goed resultaat. We moeten nu proberen het thuis af te maken. In de slotfase moesten we vandaag misschien wat dominanter zijn, maar dat lukte helaas niet.''
Wissel
Van de Streek werd in de tweede helft nog gewisseld, omdat hij misselijk was. ''Ik werd misselijk, dat heb ik eigenlijk nog nooit gehad. Ik liep mezelf in de weg, dan is het beter om eruit te gaan.''
Volgens Erik Bakker was de 1-1 tegen MVV over de hele wedstrijd gezien een terechte uitslag. ''MVV ging ervoor en dat wisten we ook wel. We moeten het nu thuis gaan afmaken. Het optimisme overheerst bij ons, we kijken uit naar de wedstrijd van zondag!''