Streppel: "We hebben NEC niet eens meer nabeschouwd"

16 Mei 2017 - 12:14

Sportclub Heerenveen kan woensdag over een fitte selectie beschikken voor de play-offwedstrijd tegen FC Utrecht. Alleen de langer uitgeschakelde Joost van Aken, die geopereerd is aan zijn enkel, is er niet bij. Bij FC Utrecht zijn Rico Strieder en Patrick Joosten geblesseerd. Sébastien Haller is dinsdag door Utrecht verkocht aan Eintracht Frankfurt, maar hij kan gewoon meedoen.

Geen nabeschouwing NEC

Heerenveen verloor zondag van degradatiekandidaat NEC. Trainer Jurgen Streppel: "We hebben die wedstrijd maar niet nabeschouwd. Vroegen de spelers ook om. Die wilden meteen de focus op Utrecht en de play-offs. Dat vind ik een goed signaal."

Besloten training

Streppel heeft ervoor gekozen om de laatste training voor de wedstrijd tegen Utrecht besloten te trainen in het stadion. Bovendien mocht de pers geen interviews doen met spelers en slapen ze vananavond in een hotel. "Je probeert toch een soort Europa Cup-sfeer te creëren. Dat hebben we een paar keer eerder gedaan dit seizoen."

Kaarten nog beschikbaar

Seizoenkaarthouders kunnen gratis naar de wedstrijd, maar Heerenveen verwacht geen vol stadion. Er kunnen ruim 15.000 seizoenkaarthouders in het stadion, maar Heerenveen verwacht tussen de 10 en 12.000. De wedstrijd Heerenveen-Utrecht is woensdag live te volgen op Omrop Fryslân radio.

(Advertentie)
(Advertentie)