"Het waren mooie goals en het publiek is goed vermaakt"

29 apr 2017 - 12:35

Cambuurtrainer Sipke Hulshoff was vrijdagavond een trotse man. De mannen van zijn elftal konden met 4-1 de tegenstanders van FC Eindhoven blij uitzwaaien. ''De jongens hebben het echt fantastisch gedaan. Het waren mooie goals en het publiek is goed vermaakt. De ene aanval was nog mooier dan de andere. Deze lijn moeten we doorzetten naar de play-offs.''

Met de 3-0 ruststand kwam Cambuur ontspannen het veld op, maar de jongens van FC Eindhoven openden direct met een doelpunt. Een leermoment volgens verdediger Jordy van Deelen. "We stonden niet goed achterin. Zij kwamen erg scherp uit de kleedkamer met een extra aanvaller en met hun minder lange ballen. Maar het is zo gelopen en volgens mij mogen we tevreden zijn."

Ook voor spits Ricardo Kip was het een mooie avond, ook al stond hij maar 15 minuten op het veld. Door een blessure aan zijn kuit mocht hij sinds december aan de zijlijn toezien hoe zijn maten speelden. "Ik heb keihard gewerkt om weer terug te komen. Natuurlijk ben je wel betrokken bij je team en ben je na de wedstrijd ook gewoon in de kleedkamer te vinden, maar meespelen op het veld is toch anders." In dat ene kwartier van de wedstrijd kon Kip weer wat wennen aan het kunstgras. "Ik voel me goed en ik heb nergens last van, behalve dan van dat ik niet heb kunnen scoren. Maar dat doen we volgende keer beter."

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal
(Advertentie)
(Advertentie)