Omrop TIP: Autocrossraces de Kings Battle

27 apr 2017 - 08:33

Wie wordt de King of Dirt? Oftewel: wie wint de Kings Battle in Blauwhuis. Vandaag zendt Omrop Fryslân die autocrossraces van 13.00 tot 18.00 uur live uit op televisie. Dat alles is ook online te volgen via Omropfryslan.nl en de Omrop-app.

Tussen de auto’s

Het programma wordt gepresenteerd door Miranda Werkman en het commentaar komt van Freark Wijma en Roelof Reitsma. Verslaggever Jantine Weidenaar is de hele dag tussen de mensen en de auto's te vinden om verslag te doen van het hele gebeuren. Klik hier voor de livestream.

Engelstalige stream

Ook is het mogelijk om de races in het buitenland te volgen met een Engelstalige stream via Omropfryslan.nl/live. 's Avonds om 18.20 uur, en daarna elk uur, is een compilatie van de races te zien. In die uitzending zijn onder andere vier portretten van Kings Battle deelnemers te zien. Die mensen worden ook in de races gevolgd én natuurlijk vertellen zij na de race hoe het ging.

Omrop Fryslân caravanrace

Een onderdeel van de Kings Battle is de Omrop Fryslân caravanrace, waarbij de deelnemers proberen om het langst met de (hele) caravan op het parkoers te rijden. De winnaar neemt de Omrop-bokaal mee naar huis en de beste drie winnen een barbecue.

De Kings Battle autocrossraces zijn op donderdag 27 april live van 13.00 tot 18.00 uur op televisie te zien. 's Avonds om 18.20 uur, en daarna elk uur, is een compilatie hiervan te zien. Meer informatie is te vinden op Omropfryslan.nl/racing en Fac-autocross.nl.

(Advertentie)
(Advertentie)