Bronzen Stieren voor Sander van de Streek en Sipke Hulshoff

26 apr 2017 - 16:22
Martijn Barto en Sander van de Streek fiere de 1-0 - Foto: awfoto.nl

Aanvaller Sander van de Streek van Cambuur is gekozen als beste speler van de vierde periode, door de trainers, aanvoerders en supporters van de Jupiler League. Van de Streek speelde een belangrijke rol voor zijn ploeg bij het halen van de periodetitel. Bij de titel beste speler hoort een Bronzen Stier. Daarvan krijgt Van de Streek er nog een, want de Cambuurspeler krijgt die onderscheiding ook als topscorer van de vierde periode.

Voor de categorie beste speler hebben de trainers en aanvoerders uit de Jupiler League een voorselectie gemaakt met vier personen. De supporters konden daar afgelopen week op stemmen. Van de Streek versloeg daarbij Soufyan Ahannach van Almere City, Cyriel Dessers van NAC Breda en Piotr Parzyszek van De Graafschap.

Hulshoff beste trainer

Niet alleen Van de Streek wordt onderscheiden. Trainer Sipke Hulshoff is gekozen als beste trainer van de vierde periode. Hij en Van de Streek krijgen hun Bronzen Stier aankomende vrijdag, bij de wedstrijd van SC Cambuur tegen FC Eindhoven. Alle winnaars van een Bronzen Stier doen ook automatisch mee aan de verkiezing van de Gouden Stier. De uitslag daarvan wordt op 16 mei bekendgemaakt, bij de Jupiler League Gouden Stier Uitreiking.

(Advertentie)
(Advertentie)