Voetbalclub ONT Opeinde aangedaan door incident

23 apr 2017 - 20:38

De voorzitter en de andere bestuursleden van voetbalclub ONT uit Opeinde zijn zeer aangedaan door de vechtpartij die bij de club heeft plaatsgevonden. Supporters en leden van ONT en VV Rottevalle kregen zaterdagavond ruzie gedurende een feest na de competitiewedstrijd tussen beide verenigingen.

Om ergere situaties te voorkomen werd de politie erbij gehaald. Agenten namen twee mannen mee naar het bureau. Volgens voorzitter Jeen Visser van ONT zijn er geen klappen of gewonden gevallen. Er is geen schade aangericht. Het bleef bij schelden, dreigen en duwen.

Visser is zeer aangedaan door het incident, omdat het slecht is voor de reputatie van beide verenigingen. Volgens hem was de sfeer tussen beide clubs altijd goed. Bij eerdere feesten van de naburige clubs is er nooit wat gebeurd. Op dit feest was de sfeer ook goed, maar aan het eind van de avond ging het mis. Wat precies de aanleiding was is volgens Visser niet duidelijk. De voorzitter wil er alles aan doen om de schade aan de reputatie uit de wereld te helpen.

Trefwoorden: 
ONT vechtpartij voetbal Opeinde
(Advertentie)
(Advertentie)