Cambuur viert feest: "Periodetitel is een mooie beloning"

21 apr 2017 - 23:26

De winst van de vierde periode in de Jupiler League zorgde voor blije gezichten in het Cambuurstadion. Daar werd vrijdagavond een klein feestje gebouwd na de 5-0 overwinning op RKC Waalwijk. ''De periodetitel is een mooie beloning voor het harde werk van de afgelopen weken en eigenlijk van het hele seizoen'', zei trainer Sipke Hulshoff.

Ook de spelers zijn uiterst ingenomen met het winnen van de Bronzen Stier, de prijs voor het winnen van een periodetitel. "Daar is ie eindelijk!", roept Erik Bakker. "Hier hebben we lang op gewacht in Leeuwarden. We hebben hard gewerkt en uiteindelijk is het er deze periode helemaal uit gekomen. Vandaag ook, dit was een prachtige wedstrijd."

''Heerlijk gevoel''

''We hebben nu iets tastbaars behaald'', vertelt middenvelder Robbert Schilder. ''Dit is een heerlijk gevoel. We gaan nu met het volste vertrouwen en zo goed mogelijk de play-offs in. We hebben vandaag een prachtige wedstrijd gespeeld, met heel veel doelpunten in de eerste helft. We hadden vertrouwen vandaag, en dat moeten we meenemen naar de nacompetitie.''

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal
(Advertentie)
(Advertentie)