Hulshoff verlengt contract, Cambuur zoekt hoofdtrainer

13 apr 2017 - 12:53

Sipke Hulshoff heeft zijn contract bij SC Cambuur met twee seizoenen verlengd. Hij is dit seizoen met Arne Slot hoofdtrainer bij de Leeuwarders, maar zit volgend seizoen weer als assistent-trainer op de bank. Dit betekent dat SC Cambuur op zoek gaat naar een nieuwe hoofdtrainer.

Arne Slot maakte in een eerder stadium bekend niet bij SC Cambuur te blijven. Hij gaat vanaf volgend seizoen als assistent-trainer bij AZ aan de slag.

Ook Jan Bruin heeft contractverlenging gekregen en is net als Hulshoff de komende twee jaar assistent. Hoofdtrainer van Jong SC Cambuur Dennis van der Ree blijft ook langer. Hij heeft voor één seizoen bijgetekend.

Continuïteit

Technisch directeur Gerald van den Belt: “Het is als club enorm belangrijk om continuïteit in de staf te hebben. Bovendien mag je deze drie mannen echte clubmensen en daarmee cultuurbewakers noemen. Dat is zeker bij een volksclub als SC Cambuur een belangrijk gegeven. Met Sipke Hulshoff, Jan Bruin en René Ponk hebben we de kern van de staf van het eerste goed staan, maar we zijn zoals eerder aangegeven nog op zoek naar een hoofdtrainer. Dat doen we heel zorgvuldig en zonder haast.”

(Advertentie)
(Advertentie)