Sipke Hulshoff kan wel hoofdtrainer boven zich accepteren

30 mrt 2017 - 14:28

Sipke Hulshoff kan wel accepteren dat er voor het komende seizoen een hoofdtrainer boven hem komt te staan. Dat zei de trainer donderdag na de training van zijn ploeg. "Ik ben nog een beginnend hoofdtrainer in het betaalde voetbal. Maar ik wil wel een groot aandeel hebben in de veldtrainingen, want daar ligt mijn kracht", zegt Hulshoff. Na het vertrek van Arne Slot komend seizoen naar AZ, zullen begin volgende week de eindgesprekken met Sipke Hulshoff plaatsvinden. Het is nog niet duidelijk of hij verder kan als hoofdtrainer.

Maar Hulshoff zou dus kunnen leven met een nieuwe hoofdtrainer boven zich. Hij gaat er vanuit dat hij en Cambuur het wel eens zullen worden over komend seizoen. "Het ziet er positief uit; de laatste plooien moeten nog even glad worden gestreken. Kijk, Cambuur dat is mijn club. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin.

Voor de wedstrijd vrijdag tegen Emmen wilde Hulshoff nog geen opstelling geven. "Wij moeten nog wat puzzelstukjes leggen en het nog met de groep bespreken", zo zegt hij.

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal
(Advertentie)
(Advertentie)