De stem van Margreet: "Geen enkele partij is geloofwaardig"

14 mrt 2017 - 19:08

Margreet van der Kaaij (61) woont in Heerenveen en is dierenfysiotherapeut. "Door de chaos in de wereld ben ik wel meer betrokken en neig ik ernaar om te stemmen. Ik geloof geen enkele partij, vertrouw niet wat ze beloven. Ik maak me zorgen over de gezondheidszorg, werkgelegenheid, ouderenzorg, maar het meest nog over de veiligheid. Een partij die goed beleid heeft om terroristische aanslagen tegen te gaan, zou ik wel op stemmen, als die geloofwaardig overkomt. Als het maar geen verkiezingsstunt is en het wel waarmaken."

"Vroeger was het gekonkel in de politiek er vast ook wel, maar waren de mensen zich er minder van bewust en kwam het minder in de media." Margeet gaan stemmen. "Ik ben hard aan het studeren op de partijprogramma's."

De stem van...

Op 15 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Omrop Fryslân laat elke werkdag een Fries aan het woord. In de rubriek 'De stem van...' horen we hoe hij of zij over de politiek denkt. Wat vinden ze ervan, waar maken ze zich zorgen om en waar stemmen ze op? Kijk voor alles over de verkiezingen op onze verkiezingspagina.

(Advertentie)
(Advertentie)