Voorzitter supportersclub Cambuur: 'Groot geel-blauw feest'

02 mrt 2017 - 08:58

Zestien bussen met supporters van Cambuur reizen donderdag naar Alkmaar voor de halve finale van de KNVB-beker. Cambuur speelt daar tegen AZ. Voorzitter van de supportersvereniging Kees Elzinga is met een optimistisch en lekker gevoel wakker geworden. Wel zijn er wat zenuwen: "Ik denk dat de broodjes al op zijn voordat we in de bus zitten." Volgens Elzinga zal het in het stadion met zo'n 1100 Cambuursupporters een groot geel-blauw feest worden. Kansen om te winnen in en in de finale te komen zijn er zeker, zegt hij.

In de aanloop naar de halve finale werd thuis al gewonnen van Ajax en werd FC Utrecht met penalty's verslagen. "Bij die wedstrijd is denk ik iedereen 1 of 2 jaar ouder geworden", zegt Elzinga. "Er staat weer een collectief en ook de sfeer in het stadion is goed. Als Cambuur zijn eigen spel speelt dan zijn er zeker kansen."

De wedstrijd tussen AZ en Cambuur begint donderdag om 20:45 uur en is live te volgen op Omrop Fryslân radio. Het verslag wordt gedaan door Geert van Tuinen en Arjen de Boer.

Trefwoorden: 
Cambuur KNVB beker AZ
(Advertentie)
(Advertentie)