IJshockeyers UNIS Flyers winnen Nederlands kampioenschap

De ijshockeyers van de UNIS Flyers hebben zondagavond hun Nederlands kampioenschap geprolongeerd. In het Thialf ijsstadion won de ploeg van trainer Mike Nason met 5-2 van Hijs Hokij uit Den Haag. Toch begon het thuisspelende UNIS Flyers de wedstrijd al snel met een achterstand. Kick zette Den Haag na ruim twee minuten op 0-1. Tien minuten later noteerde Postma de gelijkmaker, maar door een goal van Van der Schuit ging Hijs Hokij met een 1-2 voorsprong de rust in.
In de tweede periode zette Bezak de Flyers weer naast Den Haag. Turcotte maakte even later zelfs nog de 3-2, waardoor de UNIS Flyers met een voorsprong aan de laatste periode begonnen. Dat gebeurde wel zonder speler Turcotte, hij moest met een blessure het ijs verlaten. De Flyers hadden hier schijnbaar geen last van en via Bezak liepen ze verder uit naar 4-2. In de overtuigende slotfase gooide Postma de wedstrijd op slot door de 5-2 te scoren.