Aris zoekt nieuwe hoofdsponsor

21 feb 2017 - 12:01

Basketbalclub Aris zoekt een nieuwe hoofdsponsor. Het contract met verzekeraar Univé, de huidige sponsor, loopt aan het einde van dit seizoen af. Univé was vier jaar lang aan de club verbonden. De nieuwe hoofdsponsor moet er mede voor zorgen dat het basketbal in Leeuwarden ook in de toekomst blijft bestaan. Aris zoekt een sponsor die zich voor langere tijd aan de club verbindt.

Het is lastig om bedrijven te vinden die hoofdsponsor willen worden, merkt manager Gert Schurer. "Er is veel concurrentie en de markt is heel klein. Misschien moeten de Friese bedrijven ook wel opstaan en de topclubs gaan steunen. Het is toch een stukje Frieslandpromotie", waarmee Schurer naast de betaalde voetbalclubs ook VC Sneek en UNIS Flyers bedoelt.

De nieuwe hoofdsponsor hoeft niet beslist één bedrijf te zijn. Het kan ook een combinatie zijn van meerdere bedrijven. "We staan voor alles open." Schurer heeft naar aanleiding van de oproep al veel reacties gekregen: "Je merkt dat het leeft. De regionale betrokkenheid is groot." En dat werkt: tot nu toe is er al één gesprek gepland. Medio april hoopt de basketbalclub duidelijkheid te hebben.

Trefwoorden: 
basketbal Aris hoofdsponsor
(Advertentie)
(Advertentie)