Wat vindt u van de politiek? Doe de enquete!

11 jan 2017 - 20:27

Op 15 maart zijn de verkiezing voor de Tweede Kamer en daarna komt er een nieuw kabinet. Het lijkt een spannende strijd te worden, waarbij de kiezer het uiteindelijk voor het zeggen heeft. Omrop Fryslân is benieuwd naar uw mening over de politiek in Nederland. Heeft u zorgen over de toekomst of bent u boos op de politiek of juist niet? Is het zo dat u geen vertrouwen in de politici heeft en waardoor komt dat dan? Maar ook, wat is er in ons land goed geregeld en moet beslist zo blijven? Of wat moet er juist veranderen? De Omrop hoort het graag.

Al 1.500 Friezen hebben de enquête ondertussen ingevuld. Klik hier en doe mee aan onze enquête. Geef uw mening door het invullen van een korte lijst met vragen. Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.

Beter beeld

Omrop Fryslân doet dit publieksonderzoek in samenwerking met de NOS en de regionale omroepen van Utrecht, Zuid-Holland (RTV Rijnmond en Omroep West), Zeeland en Noord-Braband. Sinds de uitkomst van de referenda over Oekraïne en Brexit en de overwinning van Donald Trump wordt er veel gezegd en geschreven over de onvrede, zorg of woede van een deel van de kiezers. In Amerika, Europa en in Nederland. Maar hoe zit dat nu precies? Met deze enquête willen we, voor onze berichtgeving, een nog beter beeld krijgen van wat er leeft onder de bevolking. Alvast bedankt voor het invullen!

Trefwoorden: 
enquête politiek verkiezingen
(Advertentie)
(Advertentie)