Burgernetoproep vanwege verdachte vrouw in Beetsterzwaag

25 des 2016 - 21:04
Burgernet - Foto: Omrop Fryslân

De politie vraagt in een Burgernetoproep uit te kijken naar een vrouw in Beetsterzwaag. Ze zou zich verdacht hebben opgehouden in de Van Boelenslaan waar eerder deze week is ingebroken in een woning.

De vrouw is tussen de 20 en 40 jaar oud en ze heeft zwart halflang haar. Ze is 1.50 à 1.60 meter lang, heeft een fors postuur en ze draagt een rode rok. Opvallend was dat ze een kussen in haar hand had. Mensen die de verdachte vrouw hebben gezien, kunnen bellen met de politie.

De politie is extra alert omdat in de Van Boelenslaan in Beetsterzwaag deze week is ingebroken. De inbraak vond plaats tussen donderdagmiddag twaalf uur en zaterdagmiddag half vier. Onbekend is of er iets is gestolen uit de woning.

De Politie Oost-Fryslân meldt nog twee andere inbraken in dezelfde periode. Beide inbraken waren in hetzelfde dorp: Lippenhuizen. Tussen donderdagmiddag vijf uur en vrijdagochtend half tien probeerden onbekenden binnen te dringen in een woning aan de Dotterblom. Dat mislukte. En zaterdag is er ingebroken in een woning aan de Marten Janswei in Lippenhuizen.

(Advertentie)
(Advertentie)