Hulshoff: "Cambuur gaat met 'opgeheven hoofd' winterstop in"

18 des 2016 - 19:32

Trainer Sipke Hushoff is redelijk tevreden met het resultaat dat SC Cambuur zondag boekte tegen RKC. In Waalwijk werd met 2-2 gelijkgespeeld in het laatste competitieduel van dit jaar voor de Leeuwarders. “Winst was nog mooier geweest, maar we gaan met opgeheven hoofd de winterstop in”, zo zei hij.

“Ik denk dat we wel goed starten en ik had wel het gevoel dat de wedstrijd heen en weer kon gaan. Vooral toen RKC de penalty kreeg, maar we kwamen door een geweldige goal terug”, zegt Hulshoff. “In de tweede helft kwamen we weer op achterstand en, complimenten voor de jongens, we kwamen opnieuw terug. Op een gegeven moment kon je zien dat de energie uit het lichaam liep en het laatste kwartier was gewoon een loterij. Het ging van links naar rechts en van rechts naar links. Uiteindelijk mogen we wel blij zijn met de 2-2.”

Sander van de Streek was niet zo enthousiast. “We gingen vol voor de overwinning en dat is helaas niet gelukt. Gelukkig nog wel een gelijkspel, omdat keeper Harm Zeinstra ons twee keer heel goed redt."

Ook Zeinstra heeft een dubbel gevoel over het resultaat. “We hebben er alles aan gedaan om te winnen, maar we hadden deze wedstrijd ook zomaar kunnen verliezen. Het laatste kwartier was echt overleven.”

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal
(Advertentie)
(Advertentie)